Om oss

Vejbystrands Taxi AB är familjeföretaget som startade 1978 av Monica och Claes Wejdrup. Idag är även sonen Magnus med i företaget. Totalt är vi cirka 10 personer anställda. Vår utgångspunkt är Vejby, ca 12 km norr om Ängelholm.

Vi erbjuder utöver privat taxitrafik även budtransporter där vi är klart konkurrenskraftiga både när det gäller pris och effektivitet. Dessutom har vi bilar och bussar som kör färdtjänst och sjukresor för Skånetrafiken.

Miljö och säkerhet

Alla våra chaufförer utbildar sig i sparsam körning vilket leder till ett ekonomiskt körsätt, miljöbesparing samtidigt som kunden får en behaglig och säker resa.

Alkolås är installerat i flertalet av våra bilar. Planerna är att alla bilarna ska ha detta permanent inom en snar framtid.

Flexibilitet

buss_1Vi är en flexibel verksamhet med stor bredd på våra fordon, vi har både små bilar och större bilar. Vi finns tillgängliga när kunderna behöver oss, det vill säga alltid.

Flexibiliteten är också stor när det kommer till vårt arbetsområde som omfattar hela nordvästra Skåne med Bjärehalvön som naturlig utgångspunkt. I Ängelholm med omnejd åker du naturligtvis med oss vart du så önskar. Vi tar dig lika gärna ut till Ängelholms flygplats som ner till Lund ochMalmö/Sturup samt till Köpenhamn/Kastrup.

Allt detta till rätt pris!